• Østuddybning
  • Østuddybning

Verdens største dual-fuel TSHD lanceret i Kina

En lanceringsceremoni af verdens største og Kinas første dual-fuel drevne bagudsugende sugetank (TSHD) Xin Hai Xun fandt sted i Qidong i den østlige Kinas Jiangsu-provins i sidste uge.

hej

 

Med en ren energikapacitet til flydende naturgas (LNG) på 15.000 kubikmeter kan skibet (bestilt af CCCC Shanghai Dredging) prale af en samlet længde på 155,7 meter, en bredde på 32 meter, en dybde på 13,5 meter og en strukturel dybgang. på 9,9 meter.

Dette er kombineret med en stor tragtkapacitet på 17.000 kubikmeter.

Skibet er uafhængigt udviklet i Kina og bruger ren LNG energi som sin primære strømkilde.I tilfælde af at LNG-fyldningsbetingelserne ikke kan opfyldes, er fartøjet udstyret med et backup-dieselkraftsystem.

xin

Skibet, bygget af Shanghai Zhenhua Heavy Industry Co., Ltd. (ZPMC), er også udstyret med banebrydende teknologi og har Kinas "one-key opmudring"-system.

Dette system gør det muligt for fartøjet at bruge "uddybning og kørsel i én" tilgang, hvilket letter "ubemandet uddybning" funktionalitet under typiske arbejdsforhold.

Planlagt til levering i september 2024 vil Xin Hai Xun hovedsageligt blive brugt til uddybning, indvinding og kystvedligeholdelsesprojekter i kysthavne og dybvandskanaler.


Posttid: Jan-05-2024
Visning: 6 Visninger